First-Aid Kft. - Biztonságtechnikai megoldások
Üdvözöljük!

Széleskörű biztonságtechnikai megoldások

First-Aid Kft. minden egy helyen

Kamera- és riasztórendszerek

Ha értékeink védelméről van szó, akkor nem lehetünk elég óvatosak.

Velünk biztonságban tudhatja otthonát! A First-Aid Kft. vállalja ipari létesítmények, irodák és családiházak kamera- és riasztóhálózatának kiépítését. Legyen szó újonnan épülő vagy már meglévő ingatlanról, mi megtervezzük és üzembehelyezzük rendszerét.


A vagyonvédelmi riasztó és kamerarendszerek célja a megelőzés és jelzésadás. Egy jól kiépített jelző- és megfigyelőrendszer elrettentő tényező a betörők számára, másfelől pedig a megszólaló sziréna gyakran menekülésre készteti a behatolót.

Mit kap, ha minket választ?

✓ Szakértelmet
✓ Több évtizedes tapasztalatot
✓ Megbízhatóságot
✓ Minőségi eszközöket
✓ Ügyfélközpontúságot

Paradox riasztó, biztonságtechnika.

Paradox Riasztó Rendszerek

A PARADOX riasztó rendszer az ország talán legismertebb és legmegbízhatóbb riasztó rendszer márkája.


A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert. Több mint 100 országba szállítja a riasztó rendszereit. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszerek területén a világ egyik vezető cége lett, és a PARADOX riasztó rendszer a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált. Gyors növekedését és folyamatos sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban egyszerűen kezelhető riasztó rendszereinek köszönheti.


Minden PARADOX riasztó rendszer MABISZ és CE minősítéssel rendelkezik, így a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek. Moduláris felépítése lehetővé teszi a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelmét, de könnyedén valósítható meg nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális riasztó rendszer kialakítását igénylő objektumok védelme is.


Nem szükséges feltétlenül kábelezni! A PARADOX riasztó rendszer nem csak vezetékes, hanem vezeték nélküli érzékelőkkel is kiépíthető, így a kábelhálózat kiépítésének elmaradása esetén is megvalósítható a védelem.
Kamera, megfigyelés, biztonságtechnika.

HikVision Videomegfigyelő rendszerek

A Hikvision az innovatív biztonsági termékek és megoldások piacvezető szállítója.

A nagy létszámú és magasan képzett kutató-fejlesztő munkaerőnek köszönhetően a Hikvision átfogó termék- és megoldáscsomagot kínál a vertikális piacok széles felhasználási területeihez. Kamera rendszerei az egészen egyszerű analóg rendszerektől egészen a legmodernebb IP alapú megfigyelésig terjednek.


Legyen szó egy kisebb családi ház védelméről, vagy akár egy komplett ipari létesítmény folyamatos megfigyeléséről, mindenre tudunk megoldást szállítani!

Kaputelefon rendszerek

Több gyártó kínálatából tudunk ajánlani kaputelefon rendszereket az egyszerű 1 kezelős, csak hang alapú eszköztől egészen a sok beltéri egységes, ajtó- és kapunyitós video kaputelefonokig, az Ön igényeinek megfelelően.


Felkeltettük az érdeklődését?

Forduljon Hozzánk Bizalommal
Kérjen Ajánlatot

AKIK MEGBÍZNAK BENNÜNK