First-Aid Kft. - Erősáram, Elektromos kábelezés
Üdvözöljük!

ERŐSÁRAMÚ VILLAMOS HÁLÓZATOK TELJESKÖRŰ KIVITELEZÉSE

FirtsAid Kft. minden egy helyen

Erősáramú hálózatok tervezése és professzionális kivitelezése

Legyen szó felújításról, új családiházról, nagyobb lakóépületről, irodáról vagy ipari létesítményről mi megtervezzük és kiépítjük villamos hálózatát.

Az épületvillamossági és biztonsági előírások maximális betartása mellett, ügyfeleink terveinek és egyedi igényeinek figyelembevételével dolgozunk.


Ha minket választ nem érheti kellemetlen meglepetés a munka végeztével! Nem kell attól félnie, hogy kényelmetlen helyre kerül egy konnektor vagy kapcsoló, folyamatosan konzultálunk és az igényeinek megfelelően alakítjuk az elektromos hálózatát.

Villanyszerelés, áram, szakember

Mit kap, ha minket választ?

✓ Szakértelmet
✓ Minőségi munkavégzést
✓ Határidők betartását
✓ Tervezhető költségvetést
✓ Ügyfélközpontúságot

Munkánk során kizárólag minőségi anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, így az elkészült hálózat garantáltan megbízható és tartós lesz. A minőségi munkavégzésen kívül nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra is, a vállalt határidőn belül adjuk át hálózatát.


Egy új épület elkészültéig számos szakember megfordul benne. Kollégáink úgy időzítik a munkavégzésüket, hogy azzal ne akadályozzák a többi szakember munkáját. Szolgáltatásainkat minden esetben az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk és törekszünk arra, hogy elérhető áron tegyük mindezt.


Az erősáramú hálózatok építésén túl, gyengeáramú elektromos berendezések - riasztók, kamerarendszerek - üzembehelyezését is vállaljuk.

Felkeltettük az érdeklődését?

Forduljon Hozzánk Bizalommal
Kérjen Ajánlatot

AKIK MEGBÍZNAK BENNÜNK