First-Aid Kft. - Magas rendelkezésreállású szerverek
Üdvözöljük!

Magas Rendelkezésre Állású Szerver Rendszerek

Magas Rendelkezésre Állású Rendszerek Igényre Szabva

A First-Aid Kft. saját fejlesztésű menedzsment felülettel és az éles üzemeltetés során tesztelt redundáns szerver konfigurációival ad biztos alapot alkalmazásának.

Weboldal gyors. Mohamed Hassana képe a Pixabay -en.
  • Mit jelent a magas szintű rendelkezésre állás?

    Akkor mondhatjuk egy informatikai rendszerre, hogy magas rendelkezésre állású, ha képes egy vagy akár több kiszolgáló meghibásodása esetén is zavartalanul tovább működni. A legtöbb weboldal és egyszerűbb webalkalmazás estében nem történik meg a különböző kiszolgáló rétegek (alkalmazás- és megjelenítési oldal, adatbázis, adattár stb.) megfelelő szeparációja, illetve ezek nem redundáns módon kerülnek konfigurálásra. Ilyen esetben "normál" rendelkezésre állásról beszélhetünk.

  • Miért nem elég a normál rendelkezésre állás?

    Mivel a normál rendelkezésreállású rendszerek komponensei sok esetben ugyan azon a kiszolgálón tárolódnak, így bármilyen jellegű meghibásodás esetén elérhetetlenné válik a teljes alkalmazás. A hiba elhírátásáig senki nem tudja használni a rendszert. Webes alkalmazás esetében ez igen kellemetlen, hiszen az adott szolgáltatás gyakorlatilag eltűnik a világhálóról.

miért éri meg önnek?

Szerver & Szakértelem & Megbízhatóság

Olyan többkiszolgálós magas rendelkezésre állású informatikai rendszert biztosítunk,
amelyek képesek 365x24-es szolgáltatási periódusban folyamatosan kiszolgálni felhasználóit.
Megbízható és biztonságos virtuális Linux konfigurációink jelenleg is kiszolgálnak olyan webes alkalmazásokat, amelyek az év 99.9%-ban megszakítás nélkül üzemelnek.

Felkeltettük az érdeklődését?

Forduljon Hozzánk Bizalommal
Kérjen Ajánlatot

AKIK MEGBÍZNAK BENNÜNK