First-Aid Kft. - Szerverüzemeltetés, nyomtatószervíz
Üdvözöljük!

Teljeskörű Nyomtató Menedzsment

Nyomtatók minden igényre

Nyomtató értékesítés & Kellékanyagok & Szerviz

Még a mai digitális világban sem működhet egy vállalkozás nyomtató nélkül. Egy hosszútávon is megbízható és költséghatékonyan fenntartható eszköz beszerzése nem egyszerű feladat.
Mi megkönnyítjük a dolgát!
Cégünk hivatalos HP partnerként vállalja kiválló minőségű nyomtatókészülékek értékesítését kis- és nagyvállalatok számára egyaránt.


minden egy helyen

Kellékanyagok

Minőségi HP nyomtatók értékesítése mellett, korrekt áron biztosítjuk vállalkozása számára a szükséges kellékanyagokat.

Minden nyomtató esetében nagyon fontos, a folyamatos megbízható kellékanyagellátás (tonerek, festékpatronok, hulladékgyűjtő stb.). Számos esetben okoz felesleges többletköltséget a nem megfelelő kiegészítő termékek használata. Cégünk hivatalos HP partnerként gondoskodik arról, hogy Önnel ez ne forduljon elő!

Legyen szó tintasugaras vagy lézernyomtatóról, beszerezzük a készüléke számára legmegfelelőbb tonert, tintapatront és egyéb fogyó alkatrészeket.
Szervíz. OpenClipart-Vectors képe a Pixabay-en.

minden egy helyen

Nyomtató szerviz

Készülékét nem kell a szervizbe vinnie, ha a szerviz megy Önhöz!

Szerviz szolgáltatásunk keretein belül, akár még aznap, a bejelentést követő 1-2 órán belül megérkezünk, és elkezdjük a hiba elhárítását! Kis- és nagyvállalati nyomtatók, de akár kis teljesítményű otthoni lézernyomtatók javítását is vállaljuk.

Technikus kollégáink sok éves tapasztalatuknak köszönhetően, magabiztosan látnak hozzá minden készülék javításához és elhárítják a felmerülő meghibásodásokat.


Felkeltettük az érdeklődését?

Forduljon Hozzánk Bizalommal
Kérjen Ajánlatot

AKIK MEGBÍZNAK BENNÜNK