First-Aid Kft. - Számítógép menedzsment és szervíz
Üdvözöljük!

Számítógép menedzsment és szervíz

teljeskörű informatikai támogatás

Telepítés & Üzemeltetés & Hibaelhárítás

Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az informatikai eszközök menedzsmentje terén!

Vállaljuk akár céges, akár otthoni számítógépek beszerzését, legyen az asztali gép, vagy notebook. Az Ön igényeire szabott számítógép kiválasztását követően vállaljuk az új gép telepítését az adatok átmentésével együtt.

Célunk minden esetben az ügyfeleink maximális elégedettsége! Ennélfogva mindent megteszünk azért, hogy egy esetleges meghibásodás a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon, és minél több, az Ön számára értékes adatot megmenthessünk régi számítógépéről! Kizárólag tiszta forrásból származó és kompatibilis szoftvereket telepítünk, valamint optimalizáljuk munkaeszköze teljesítményét.

miért éri meg önnek?

Szervíz. OpenClipart-Vectors képe a Pixabay-en.

minden egy helyen

Munkaállomások értékesítése

Minden vállalkozás életében eljön az a pont, amikor kénytelen lecserélni régi elavult számítógépeit.

Legyen szó csak pár darab gépről vagy több százas volumenről, mindig fejtörést jelent a választás. Milyen típust, milyen konfigrációval és mekkora összegért? Ezek a legfontosabb és legnehezebb kérdések.

Fegye fel velünk a kapcsolatot, hogy felmérhessük igényeit és megkönnyíthessük a döntését. Legyen szó asztali számítógépről, notebookról vagy tabletről, közösen megtaláljuk a vállakozása számára legmegfelelőbb konstrukciót, majd beszerezzük és szállítjuk Önnek. Mindezt korrekt áron!

Továbbá vállaljuk kiegészítő perifériák (dokkolók, monitorok, egyebek...) és mobileszközök beszerzését, hogy erre se legyen gondja.

Szervíz ikon.

minden egy helyen

Telepítés & Üzemeltetés & Hibaelhárítás

Jól dolgozni csak jó szerszámmal lehet!
Ehhez pedig elengedhetetlen számítógépei folyamatos karbantartása, melyek hasznos élettartamát már a legelső telepítés is befolyásolja.

Vállaljuk az általunk értékesített céges munkaállomásai teljeskörű telepítését és üzemeltetését az Ön igényeinek megfelelően. Kizárólag tiszta forrásból származó és kompatibilis szoftvereket telepítünk és optimalizáljuk munkaeszköze teljesítményét.
Meghibásodott a számítógépe?

Legyen az asztali gép vagy notebook, komolyabb hiba, hálózati probléma, vagy csak egy vírus, biztos kézzel kinálunk megoldást! Közösen meghatározott szolgáltatási időn belül, megjelenünk a helyszínen, felmérjük eszköze állapotát és megkezdjük a hibaelhárítást.

Felkeltettük az érdeklődését?

Forduljon Hozzánk Bizalommal
Kérjen Ajánlatot


AKIK MEGBÍZNAK BENNÜNK